Op zaterdag 23 maart leek het in de Fûke even alsof het al Pasen was, tijdens de workshop voorjaarskrans maken. Onder leiding van Aukje en Joukje kwamen 18 enthousiaste deelnemers samen om elk een eigen voorjaarskrans te creëren. Het was leuk om te zien hoe verschillend alle kransen uiteindelijk zijn geworden, elk met een eigen persoonlijk tintje.
Onder het genot van een kopje koffie werden de handen uit de mouwen gestoken, maar natuurlijk was het ook een fijne gelegenheid voor gezellige gesprekken. Een zelfgebakken tulband met advocaat glazuur, chocolade paaseitjes en schuimpjes, maar ook mooi versierde tafels, brachten iedereen al in de Paas stemming.
Na afloop van de workshop werd het gezellig druk, tijdens het Happy Hour (die langer dan een uur duurde…) . Waarbij de keuken open was voor lekkere borrelhapjes en drankjes. Iedereen was welkom, niet alleen om de gemaakte kransen te bekijken, maar ook vooral om bij te praten onder het genot van een drankje.
Namens de organisatoren willen we alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid. Ook een speciale dank aan Marten en Tiwina voor hun inzet achter de bar.
Omdat we het niet vaak genoeg kunnen zeggen: Zonder vrijwilligers (zowel voor als achter de schermen) zouden activiteiten zoals deze niet mogelijk zijn.
Al met al was de workshop voorjaarskrans maken een groot succes en een mooie gelegenheid voor (oud)dorpsgenoten uit Gaast en Ferwoude om naar het dorpshuis te komen.

We kijken uit naar meer van dit soort activiteiten in de toekomst!

Mocht er iemand nog ideeën of suggesties hebben, voor een activiteit in de Fûke, dan horen wij het graag

(Bijvoorbeeld via de mail: bhc@gaast.eu )