Nu de herfst weer is begonnen kijken we terug op een mooie zomer in Gaast met prachtige activiteiten. Een grote bijdrage hierin werd geleverd door onze eigen tentcommissie van Gaast.

Door hun inzet en creativiteit heeft Gaast dit jaar wederom een voortreffelijk dorpsfeest gehad.

Iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad en we zijn als dorp de vrijwillers veel dank verschuldigd en natuurlijk ook aan al die mensen die niet op de voorgrond staan maar wel bijgedragen hebben aan het organiseren van allerlei evenementen.

Er is vanalles georganiseerd, kaatswedstrijden, sjoelen, wielrennen, voetballen, spijkerbroekhangen, tentfeesten, barbecueën, een kerkedienst in de tent enz enz.

Kortom, de gaaster zomer was er weer een met veel evenementen voor iedereen.

Voor de tweede jaar op rij werd in en bij de Fuke ‘t Koffiepunt georganiseerd. Op elke zaterdag in juli en augustus schoven passanten op fiets, motor te voet of per step aan voor een bakje koffie, taart, soep, pannekoeken en broodjes. Alles zelfgemaak door een grote groep vrijwilligers. Ook mensen uit Gaast zelf, Ferwoude, Makkum en Workum waren op ons gezellige terras te vinden. Dit maakte ons plein bij de Fuke een ontmoetingsplek voor velen. Veel dank aan al diegene die hieraan een bijdrage hebben geleverd.

Ondanks alle onzekerheden om ons heen is de afgelopen zomer in Gaast erg fijn geweest met vele mooie en gezellige activiteiten met voor iedereeen wat wils, georganiseerd door een grote groep aan vrijwilligers. We verheugen ons nu alweer op komend voorjaar en zomer en hopen iedereen dan weer te ontmoeten.