Afgelopen 10 februari was het gezellig druk in de Fûke in Gaast. Op initiatief van Jacobien, in samenwerking met de beheercommissie en Dorpsbelang, organiseerden we een spelletjesmiddag gevolgd door een heerlijk stamppotbuffet.

Tafels waren gevuld met bord- en kaartspellen, vooral bij het sjoelen hoorde men gejuich van fanatieke spelers (jong en oud, maar ook bij andere spelletjes was er veel gezelligheid en gelach te horen.

Het stamppotbuffet was een succes. Er werd smakelijk genoten van een stevige portie boerenkool, hutspot en zuurkool. Een toetje kon niet ontbreken, dus een ijsje kon er ook nog wel bij, voordat iedereen weer naar huis ging.

Wat deze dag extra bijzonder maakte, was dat het een spontaan idee was dat vrij last-minute werd aangekondigd. Desondanks waren er veel aanmeldingen en schoven er nog mensen zomaar aan, om te genieten van deze middag. Het succes toont aan dat er een duidelijke behoefte is aan dergelijke evenementen in ons dorp.

Namens Jacobien, de beheercommissie en Dorpsbelang willen we iedereen bedanken die aanwezig was. Daarnaast willen we benadrukken dat we altijd openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven. Heb je suggesties voor toekomstige activiteiten? Neem contact op met de bhc via

bhc@gaast.eu