Misschien hebben jullie het al gehoord. Een frisse wind waait door onze prachtige dorpen, en we kijken er naar uit om een nieuwe fase voor het Dorpsbelang in Gaast in te luiden met een geheel nieuw bestuur.

Marten: Voorzitter
Bijna iedereen kent Marten Hoekstra waarschijnlijk als de bezorgbakker. Tegenwoordig werkt hij als taxi chauffeur. Zijn betrokkenheid bij de kaatsvereniging en zijn jarenlange inzet voor de tentcommissie hebben hem doen opvallen als iemand die hart heeft voor ons dorp. Als de nieuwe voorzitter van Dorpsbelang zet Marten zich in voor een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd voelt.

Noortje: Penningmeester
Noortje is werkzaam als kandidaat-notaris in Utrecht en Amsterdam. Velen van jullie hebben haar misschien wel gezien achter de bar tijdens het dorpsfeest. Haar organisatorische vaardigheden en enthousiasme maken haar een waardevolle aanvulling op ons bestuur. Noortje zal de rol van penningmeester op zich nemen.

Hedwych: Secretaris
Wellicht herkennen jullie Hedwych aan haar regenbooghaar en de bijpassende verlichting rondom haar kantoor aan de Zeedijk in Gaast. Als online marketeer heeft ze niet alleen een kleurrijke uitstraling maar brengt ze ook creativiteit met zich mee. Hedwych blijft ook betrokken bij de tentcommissie, wat zorgt voor korte lijntjes binnen de verschillende commissies in Gaast.

Als nieuw bestuur staan we open voor jullie ideeën, vragen en suggesties.
Spreek ons aan in het dorp, of stuur een mail naar dorpsbelang@gaast.eu.

We kijken uit naar een mooie samenwerking en een nog levendiger dorp!

Noortje, Hedwych en Marten
Bestuur Dorpsbelang Gaast

Wij bedanken het oude bestuur
(Hans, Ilse en Diana) voor hun inzet.